Het kan voorkomen dat een ouder niet kan inloggen in de app.

Controleer eerste de volgende stappen:

1. Juiste app gedownload van het kinderdagverblijf? (in de Google play store (Android) en IOS store (iPhone) kan je de app makkelijk door de organisatie naam spatie ouderapp vinden)
  2. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een spatie staat voor het emailadres of na het emailadres of bij het wachtwoord invullen. Dit gebeurd vaak als je bijvoorbeeld iets kopieert en dat plakt.
  3.  Wachtwoord is belangrijk dat Hoofdletters gebruikt worden als dit staat in het wachtwoord.

Mochten deze stappen niet de oplossing zijn kun je altijd via het inlogscherm van de app een nieuw wachtwoord aanvragen. Door te klikken op wachtwoord vergeten kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan direct een email. Mocht je geen email ontvangen is het altijd verstandig om even te kijken in de spambox.