In dit geval kan er geadviseerd worden om de app te verwijderen van het apparaat en opnieuw te installeren. Het kan zijn dat de ouder nog werkt met een oudere versie van de app. Daarnaast kan er geadviseerd worden om het besturingssysteem van het apparaat, waar de app op draait, te updaten.

Mocht zich hierna het probleem nog steeds voordoen, dan kun je contact opnemen met de helpdesk via support@wedaycare.com.