Extra dag inplannen

Indien een ouder een extra dag wil inplannen kan dit altijd via de ouderapp. Het is mogelijk als medewerker om een extra dag in te plannen. Via kalender kun je hier rechtstreeks een kind in de juiste dag toevoegen. Selecteer eerst de datum van de gewenste dag, rechts kun je zoeken op kinderen van de locatie. klik dan op de foto  en klik op inplannen.

Hier kun je de tijden van de aanvraag aanpassen en aangeven hoe deze aanvraag verwerkt moet worden in de administratie.

Extra (extra facturatie)
Extra gratis (Geen facturatie)
Tegoed (Indien er gewerkt wordt met tegoed kan dit worden ingezet)
Flex (Flexcontract)

In het volgende scherm wordt op basis van het vorige scherm gekeken naar planning en de kindratio van de aanvraag.