Beheer account ouders

Per kind is ruimte voor 2 ouders / verzorgers. Iedere ouder / verzorger moet een eigen e-mailadres hebben om toegang te kunnen krijgen tot de ouderapp en webportaal.

Indien een ouder vraagt om nieuwe inloggegevens of geen inloggegevens ontvangen heeft kun je de ouder nieuwe inloggegevens versturen. Via het menu ouders vind je een overzicht van alle ouders 1 en ouders 2.

Totaal aantal ouders betekent totaal ouder 1 en ouder 2 die Wedaycare doorkrijgt van KidsVision. Het totaal aantal ouders met een account kan afwijken van het totaal ouders omdat:

• Ouder 1 en ouder 2 hebben beide hetzelfde email-adres in KidsVision

• Organisatie heeft gekozen om alleen ouder 1 uit te nodigen

• Een ouder heeft geen e-mailadres in KidsVision

Nieuw wachtwoord verzenden

Wanneer een ouder geen toegang meer heeft (bijvoorbeeld wachtwoord vergeten), kun je vanuit het systeem een nieuw wachtwoord sturen. Op het moment dat je voor de optie “Uitnodigen” kiest, wordt het direct uitgevoerd.

Instellingen

Waar vind je instellingen van de organisatie? Indien je account toegang heeft tot de instellingen van de organisatie selecteer je een willekeurig locatie na inloggen. Via het groepenoverzicht staat onderin het hoofdmenu “instellingen”.