Het kan voorkomen dat een ouder aangeeft geen meldingen te ontvangen via de ouderapp. Meldingen zoals een bericht of dat er een foto geplaatst is in het dagboek.

Controleer eerste de volgende stappen:

1. Heeft de app toestemming om berichten te sturen? Contorleer dit via instellingen  op je telefoon.

Iphone
Via instellingen ga je naar de app toe van het kinderdagverblijf. Daarna klik je op berichtgeving en bovenin staat "sta berichtgeving toe". Deze moet aan staan om berichten te kunnen ontvangen,

Android

Via instellingen ga je naar Apps en meldingen. Daarna alle apps bekijken en selecteer je de app van het kinderdagverblijf en dan de optie App-meldingen. Deze moet aan staan om berichten te kunnen ontvangen,

2. Mochten deze stappen niet de oplossing zijn verwijder dan de app van de telefoon en download de app opnieuw.

Mocht deze stap ook niet de oplossing zijn neem dan contact op met de administratie van de organisatie.