Indien de organisatie gebruik maakt van de medewerkers planning dan worden medewerkers zichtbaar op de groep in Wedaycare. Het is mogelijk om via Wedaycare medewerkers extra in te plannen op de groep. Heb je vragen over de instellingen neem dan contact op met onze support via support@wedaycare.com.

Stap 1: Nieuwe medewerker inplannen op de groep

Ga naar de desbetreffende groep toe waar je een medewerker wilt inplannen. Om een nieuwe medewerker in te plannen klik je links onder op de “plus” knop onderaan de pagina bij het dashboard.

Stap 2: Opvragen beschikbare medewerkers

Na het klikken op de “plus” knop wordt een pop-up scherm getoond waarmee je de beschikbare medewerkers kunt ophalen. Vul de starttijd en eindtijd in wanneer een medewerker nodig is en klik op de knop “toon beschikbare medewerkers”. Deze tijden kun je hierna niet meer wijzigen en worden gebruikt om een medewerker in te plannen in het administratiesysteem van KidsVision.

Stap 3: Aanmelden beschikbare medewerker

Er wordt een lijst getoond van medewerkers die beschikbaar zijn op de door jouw gekozen van tot tijden. Deze medewekers zijn tijdens de gekozen tijden niet ingepland maar zouden wel beschikbaar moeten zijn volgens het medewekersplanning systeem van KidsVision. Door te klikken op een medewerker wordt het scherm gesloten en de medewerker automatisch ingepland op de groep. (dit wordt real-time doorgegeven aan KidsVision/planningsysteem)

Medewerker wijzigen van een groep

Stap 1: Afmelden bij huidige groepIndien je een medewerker wilt wijzigen van groep dien je eerst de medewerker af te melden door te klikken op het profiel van de medewerker bij de desbetreffende groep.

Stap 2: Inplannen bij een andere groep

Ga hierna naar de desbetreffende groep waar je de medewerker wilt toevoegen. Om de medewerker toe in te plannen klik je op de “plus” knop links onderaan bij het dashboard van de groep.

Stap 3: Opvragen beschikbare medewerkers

Na het klikken op de “plus” knop wordt een pop-up scherm getoond waarmee je de beschikbare medewerkers kunt ophalen. Vul de starttijd en eindtijd in wanneer een medewerker nodig is en klik op de knop “toon beschikbare medewerkers”. Deze tijden kun je hierna niet meer wijzigen en worden gebruikt om een medewerker in te plannen in het administratiesysteem van KidsVision

Stap 4: Aanmelden beschikbare medewerker

Er wordt een lijst getoond van medewerkers die beschikbaar zijn op de door jouw gekozen van tot tijden. Deze medewekers zijn tijdens de gekozen tijden niet ingepland maar zouden wel beschikbaar moeten zijn volgens het medewekersplanning systeem van KidsVision. Door te klikken op een medewerker wordt het scherm gesloten en de medewerker automatisch ingepland op de groep. (dit wordt real-time doorgegeven aan KidsVision/planningsysteem)